Café de Verbeelding

De laatste keer…

Donderdag 8 juni 2017 gaf café De Verbeelding nog  één keer haar podium vrij…

Café de Verbeelding, een ontmoetingsplek…  voor mensen die zich bekommeren om de wereld, voor friskijkers, voor andersdenkers en geïnteresseerden in een ‘avond uit met inhoud’.

Een ontmoetingsplek als een soort facebook, maar dan live… en ontdaan van oppervlakkige huis-tuin- en keukennieuwtjes.
……………………..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café de Verbeelding is anders…

In dit café was niet het drankenassortiment van belang of het aantal gerechten. Bij Café de Verbeelding werd het assortiment ook niet samengesteld en geserveerd door de waard. In dit café was de gast de gangmaker en degene die de aandacht vroeg en kreeg.

Meer nog dan voor discussie wilde Café de Verbeelding een podium zijn voor het pleidooi, voor de hartstocht van de bepleiter. Café de Verbeelding als een plek vol passie. De discussie, ach die komt later wel…

In Café de Verbeelding  bestond het aanbod uit gedachten, uit vragen, uit verwonderingen die men wil delen, uit statements die toelichting verdienen, uit veronderstellingen die om toetsing vragen, uit onbegrip dat begrip verdient… en waar mogelijk ludiek gepresenteerd en overgoten met humor.

Café de Verbeelding, vol ernst en humor, poëzie en proza, schilderachtig en muzikaal, mondiaal en lokaal, scherp en zalvend…

…………………………………………………………………………………………………………

Café De Verbeelding… een café dat niet meer bestaat, maar voortleeft, onderhuids, om later – wie weet wanneer – weer een keer haar deuren te openen. En wie die deuren dan opent?   Jij?

1 comment

  1. admin augustus 11, 2015 8:01 am 

    Test

Comments are closed.